Виктория Петрова VS Ани Салич

Роклите срещу саката, сивото срещу розовото, тигърът срещу змията

Какво е лятото в нюзрума?  Как се чувстват тв водещите в строги сака и официални рокли, докато навън животът върви по къси панталони? Възможно ли е да говорят сериозно за гръцката криза, а под бюрата да тактуват по джапанки в очакване на отпуската на Тасос?

Въпреки че два месеца самоотвержено следим централните емисии на bTV и Нова, още нямаме отговор на тези важни въпроси. Но поне разбрахме, че и новините, и гардеробите на телевизиите не си приличат.  Докато костюмите на мъжете мърморят: „Скука“, тези на жените разказват различни истории.

Семплите, отлично скроени рокли на Виктория Петрова са като кратка, хубава новела. Детайлите – биета, колани, панделки, показват рафиниран стил. Студената гама (сиво, синьо, зелено) оставя усещане за приятно, премерено присъствие, а късият ръкав и голото рамо подчертават сексапила.

Ани Салич, от своя страна, действа като живописен пътепис. Тя преминава през розово-прасковено-червено-цикламено-лилавата гама. А ние имаме чувството, че гледаме залеза. Запазената й марка са едноцветните сака със или без ревер, допълени с блузи дюс. Не отказва и ризи. Ръкавите й задължително са дълъги или три четвърти.

V_vs_A

bTV и Нова непрекъснато мерят рейтингите и качество на новините си. Но дали сравняват и десените си? Вероятно нито една агенция не може да им предостави проучване на тема „тв щампи“. Затова за нас остава честта да разкрием, че Виктория Петрова предпочита флоралните мотиви (главно стилизирани цветя на бял фон), а Ани Салич си пада по геометрията (точки, райета, правоъгълници).

V_vs_A_1

Разбира се, когато говорим за телевизия, ние мислим за джунгла.  За да оцелееш в голяма електронна медия трябва да си звяр. И от време на време да показваш животинските си принтове. Веднъж на петдесетина емисии Виктория Петрова се появява с рокля в стил „застрашен бял тигър глътнал тв водеща“. Ани Салич пък се слива със змийската шарка. Въпрос на време e да установим дали става дума за боа, кобра или питон.

V_vs_A_2

 

Отговор

Вашият e-mail няма да бъде публикуван. Отбелязаните полета са задължителни. *

*